Nyheter

Ännu en god jul!

Ännu en god jul!

En snabb blick genom fönstret denna julaftonskväll och vi kan konstatera att vi i år haft en mycket mild julafton!

Detta är inte första, inte andra, inte tredje, inte heller fjärde utan femte julen vi firar här på Genshiken! Hittills står det 2-3 till de snöfria julaftnarna och jag måste medge att jag (rent personligt) är ganska nöjd med den milda vintern, det är ganska gott att slippa den överdrivna mängd snö som vi stötte på de senaste två åren.

Det är otroligt vad tiden går fort, det är bara ett drygt halvår innan det är dags att fira fem år, och det känns fortfarande som att vi nyss startade sidan. Förra julen uppdaterade vi till version 0.37, och sedan dess har vi i runda slängar kastat in tio uppdateringar till då vi just nu är uppe på omkring 0.47. Visst står det 0.45 i sidfoten, men den är inte jätteuppdaterad.

Genshiken har av tradition alltid utvecklats som mest under vintern och våren i början på det nya året, och hittills ser det ut som att detta kommer vara ett återkommande inslag även i år. Jag har aktivt nedgraderat nästa uppdatering för att kunna ladda upp allting så snart det går, men som ensam utvecklare är det naturligtvis svårt att hinna med, mer om allt detta kan in läsa nästa vecka i det traditionsenliga nyårs-inlägget tillsammans med årets eftertraktade nummer-pornografi!

Med en halvtimme kvar av denna julafton vill jag å Genshikens vägnar tacka alla er som hängt oss på denna resa, gamlingar såväl som nypåstigna resenärer!

God jul!

Publicerad: 24 december, 2011 kl. 23:22
Kommentarer
Kommentera
Du måste vara medlem för att kunna kommentera artiklar! Logga in eller bli medlem!