Nyheter

Nu kan DU ändra! (0.25)

Nu kan DU ändra! (0.25)

Efter snart tre års väntan kan äntligen gemene man röra omkring i vår databas utan att ta på sig alla de ansvar som det innebär att vara databasmoderator!

Redan när vi började var detta en funktion som vi ville ha färdig så snabbt som möjligt, men trots att tiden sprang iväg kunde vi inte hitta på något bra sätt att sätt att låta var och en redigera i databaserna.

Nu, snart tre år senare har vi löst det problemet och varenda medlem på Genshiken kan svänga med sina magiska äff-stav och gå lös på animer (säsonger, avsnitt & temalåtar), karaktärer och personer! Dock finns det några begränsningar, vi har inte kommit på något bra sätt att låta medlemmar skapa saker och ting, utan man kan i skrivande stund bara redigera redan befintliga saker... men frukta icke, det är på väg! Det går inte heller att ladda upp bilder, rådfråga databasmoderatorer för detta, ni finner en lista på vilka det är här.

För att alla skall vara på samma sida gällande terminologin. Systemet kallas "Ändringsförfrågan", förkortat "äff". Alla medlemmar kan äffa animer, karaktärer och personer och varje äff kommer behandlas av en databasmoderator, såvida du inte har behörigheten "auto-äff" vilket innebär att dina äffar godkänns automatiskt.

För att äffa någonting går du till en anime-, person- eller karaktärssida, där finner du nu gula knappar i olika storlekar. Dessa knappar låter dig redigera i databaserna! När du skapat en äff kommer den behandlas och du kan enkelt se dina äffar genom att gå till din panel.

Ha så kul, och äffa järnet!

Publicerad: 14 februari, 2010 kl. 18:07
Kommentarer
Kommentera
Du måste vara medlem för att kunna kommentera artiklar! Logga in eller bli medlem!