Nyheter

Ännu en gång, God Jul!

Ännu en gång, God Jul!

För första gången är det en vit och kall jul som Genshiken får vara med om. Efter ett år i koma är det dock dags att hiva fram defibrillator och försöka få liv i henom!

God jul! Natten till igår var det fullt snöfall här på västkusten, och trots att det ser ut att slaska till sig under dagen så är oddsen för att Genshiken för första gången skall uppleva en vit jul ganska stor, till skillnad från de två tidigare julaftnarna. Jajjamän, detta är alltså tredje året som Genshiken firar jul, trots en trygg plats i kuvösen.

Så, vi på redaktionen har helt enkelt bestämt oss för att hyra in närmaste defibrillator från ett sjukhus här i närheten och väcka liv i Genshiken med alla medel! För er som besökt vår IRC-kanal på senare tid ser har kunnat se att ett nyare, och mer aktivt, Genshiken bara är några ynka centimeter från en lansering. Utan att lova allt för mycket uppmanar vi ändå er allihopa att återkomma under, eller strax efter nyår. Då skall vi försöka koka samman någonting som är av högsta intresse för oss allihopa! Dessutom får ni ju inte heller missa den årliga nyårsnyheten i vilken mer information om Genshiken kommer!

Precis som föregående år måste jag ännu en gång uppmana alla som har minsta talang för att skriva, bli skribent här! Det är lite trögt med nyheter just nu, och vårat urval är lite diffust. Men en till skribent skulle vara suveränt om vi kunde få, inte nödvändigtvis till nyheter utan vi kan tänka oss mycket annat!

Så, ännu en gång! God jul, ett gott nytt år är det först nästa vecka!

Publicerad: 24 december, 2009 kl. 11:01
Kommentarer
Kommentera
Du måste vara medlem för att kunna kommentera artiklar! Logga in eller bli medlem!