Nyheter

Grattis på tvåårsdagen, Genshiken!

Grattis på tvåårsdagen, Genshiken!

Genshiken är nu nästan lagom gammal att ta vara på sig själv! Två år fyllda låter vi henom spatsera omkring här hemma på golvet medan vi sakta men säkert kikar på hur Genshiken förändrats under året som gått.

I gammal god anda sitter jag nu här, två år sedan start, och sammanfattar Genshikens ännu ganska korta och händelsefattiga liv som den ensamme skribent jag är. Precis som vid förlossningen och ettårsdagen har jag blivit påmind att jag måste jobba ordentligt med att uppdatera sajten, och i gammal god anda har jag också misslyckats med att få färdigt en stor uppdatering i tid till födelsedagen. Nytt för i år är dock att jag inte valt att skriva den här grattis-texten precis i början på dagen, utan nu stressar jag istället ihop den de sista 20 minuterna på dygnet!

Ganska snart efter att ettårsdagen varit kom den största uppdateringen i Genshikens korta historia, 0.1.8.0. Det är i stort sett den som ni kollar på (med undantag för ett par småfixar) just nu, och precis som då planeras ännu en tämligen enorm uppdatering släppas inom ett par dagar. Visst känns det lite som att tiden upprepar sig?

Med den triviala möjligheten att registrera sig på sidan gick det nu också att kommentera de få nyheter vi publicerade, något som åtminstone vissa besökare gjort nytta utav.

Genshikens andra levnadsår har i övrigt varit ett år kantat av problem, missöden och tidsbrist. Ett halvår av datorproblem har hindrat utvecklingen av sidan, svidande engagemang hos de databashanterare har gjort att uppdateringen av serier blivit lidande. Kanske inte några nyheter om ni läste vår lilla nyårssammanfattning i början av året.

I vanlig god sed följer här nu också den årliga totalstatistiken som, liksom vid nyår, är väldigt blygsamt uppdaterad. Något som jag hoppas att vi kan bättra på nu i och med den återupplivade utvecklingen.

Förra åretI år!
Animer384393+ 2%
Titlar12021233+ 3%
Länkar118124+ 5%
Avsnitt21232265+ 7%
Säsongerx402-
Karaktärer103107+ 4%
Personer8286+ 5%
Nyheter2757+ 111%
Nyhetskommentarerx50-

Tack för de hittills lustiga två åren, kika in snart igen, speciellt om några veckor då vi ger er skäl att besöka sidan lite oftare (det ryktades något i trappuppgången om forum <.<)! Är du uttråkad finns ett utvalt få av oss på IRC i #Genshiken @ Rizon.net! Jag försöker vara där så ofta jag kan, kika gärna in och håll glöden vid liv!

Är du dessutom sugen på att vara med oss och arbeta med Genshiken, slå en pling till mig på valfritt sätt (IRC är som sagt utmärkt). Vi har alltid ett behov utav databasmoderatorer (aka. fylla i information i vårat lilla system) och skribenter (aka. skriva nyheter och ganska snart även artiklar, återkommer om det).

Med allt detta sagt finns det inte mycket mer att göra än att låta Genshiken blåsa ut alla ljusen och hoppas att det tredje året kommer bli det bästa och roligaste någonsin, så vi kan vara stolta nästa år!

Hipp, hipp! Hurra, hurra, hurra, hurra!

Publicerad: 9 juli, 2009 kl. 23:59
Kommentarer
Kommentera
Du måste vara medlem för att kunna kommentera artiklar! Logga in eller bli medlem!