Nyheter

Information från Otakon, 'Negima!' som liveuppsättning, mera Haruhi!

Information från Otakon, 'Negima!' som liveuppsättning, mera Haruhi!

Bandai har under årets Otakon meddelat att man lanserat fyra stycken serier som kommer dyka upp i USA ganska snart, dessa är Code Geass: Lelouch of the Rebellion, Toward the Terra, Mai-Otome Zwei och Ayakashi Ayashi. För alla Suzumiya Haruhi no Yuuutsu-fantaster så har rykten börjat spridas att Haruhis engelska röstskådespelare, Wendee Lee, kommer sjunga låtarna "God Knows" och "Lost My Music" på den fjärde DVDn. Eftersom vi just nu inte får så mycket information om vad som händer i animevärlden så kan vi först nu meddela att man för några veckor sedan ropade ut att det skulle komma en ny säsong av Suzumiya Haruhi no Yuuutsu på den officiella hemsidan, dock finns det ingen mer information angående den.

Media Blasters meddelade också att animerna Angel's Feather, Futari Ecchi, Strawberry Panic!, Angel Sanctuary, Otome wa Boku ni Koishiteru, Kujibiki Unbalance och Ikkitousen Dragon Destiny kommer lanseras i nordamerika och blir därför också tillgängliga för oss genom import!

Det har även uppdagats att Negima! kommer bli ett livedrama, uppenbarligen finns det inte så mycket mer information om detta heller men på den officiella hemsidan finns bilder och profiler över samtliga som är med i den. Det vi vet så här långt är att den inte kommer bli lika färgglad som animen, och att det inte finns någon bild på Negi ännu. Dock så kan ingen av oss japanska så vi kan inte få ut speciellt mycket av hemsidan.

Om någon av er lyckats få tag i mer information så tar vi mer än gärna emot den.

Publicerad: 22 juli, 2007 kl. 02:09
Kommentarer
Kommentera
Du måste vara medlem för att kunna kommentera artiklar! Logga in eller bli medlem!