Nyheter

Genshiken, en vecka senare.

Genshiken, en vecka senare.

Nu har det gått en vecka sedan vi lanserade Genshiken och jag bör väl tala om vad som hänt sedan dess. Vi har fortfarande ingenting att stoppa in i högerspalten, Google godkände inte Genshiken när vi ansökte om Adsense (textannonser), vi har ökat fyra minor-versioner, vi har fått en [[toolbar|Toolbar]] och ganska mycket mer.

Genshikens nya funktioner för veckan då. Först ut bland de nya funktionerna var ett RSS-flöde för våra nyheter. Ni som använder Opera, Firefox, eller en annan "kompitabel" webbläsare ser ni en RSS-ikon i närheten av adressfältet. I versionen efter det så dök en siddatabas upp. Denna märks egentligen inte av utan det är mest för administrativ användning. Vad mer har vi att berätta om... jo, i version 0.1.3 blev det möjligt att kunna filtrera fram animer i en viss genre och dagen efter att detta uppfanns så dök filtret på animelistan upp. Det kan ta längre tid att få fram animelistan men filtret gör det värt.

Låt mig gissa, alla älskar ju statistik, inte sant? Just nu finns det 224 animer, 626 titlar och 64 länkar i databasen, allting tillgängligt för allmänheten. Om ni tar illa upp för den nytillkomna reklamplatsen här uppe till höger så ber jag om ursäkt med förklaringen att Genshiken kostar pengar. Vänd istället på steken och tänk såhär, av de butiker som vi visar här uppe till höger så säljer alla anime, både sverigelanserad och import, och dessutom så har vi också plockat fram så bra erbjudanden från butikerna som vi kunnat (Onegai Teacher boxen från CD-WOW är jag faktiskt ganska sugen på att köpa). Shoppa friskt och stöd oss, vi får betalt ju mer ni handlar för!

Det var allt för mig den här gången, fortsätt med att rapportera på bugtrackern och glöm inte av att besöka oss på IRC! Har ni någon nyhet så tveka inte en sekund på att säga till!

Dagens tips!
Ni vet väl om att ni kan länka till animer via länken: http://www.genshiken.se/?a###, där ### är animens ID-nummer!

Publicerad: 16 juli, 2007 kl. 15:41
Kommentarer
Kommentera
Du måste vara medlem för att kunna kommentera artiklar! Logga in eller bli medlem!