Nyheter

Genshiken fyller ett år!

Genshiken fyller ett år!

Efter ett års krälande på golvet har vi nu blivit så glada över att Genshiken äntligen börjat lära sig gå, helt av sig själv! Genshiken fyller alltså ett år och det är värt att fira på alla möjliga sätt! Jag själv, till exempel, kommer tillbringa dagen med att plåga mig själv för att försöka få upp den nya versionen av Genshiken idag!

Klockan har nyss slagit tolv (i skrivande stund) och Genshiken har nu fyllt ännu ett år! Fortfarande kravlar vår lille vän på alla fyra... åtminstone gör han det på bilderna som jag målat och klistrat upp på väggen här där jag sitter och utvecklar sidan, han är så gullig.

Jo! Ett år har gått sedan Genshiken lanserades och vad har hänt sedan dess? Inte speciellt mycket för att vara uppriktig, men även om det är svårt att tro har sidan blivit mycket, mycket större! Jodå, släng ett öga på statistiken här så skall vi nog se att det ändå går lite uppåt, även om det inte är så mycket.

Förra åretI år!
Animer178384
Titlar3591202
Länkar29118
Avsnittx2123
Karaktärerx103
Personerx82
Nyheterx27

Nu när Genshiken är ett år och allt så ser jag det inte mer än passande att böna och be efter en grafiker! Om du vet hur man målar ordentligt i valfritt program är det bara att kontakta mig personligen på IRC (#Genshiken @ irc.rizon.net) så skall allt gå bra. Grafikerns uppgift på Genshiken kommer vara att fixa nästan allt i bildväg. Exempelvis headern (den stora blå bilden med logga i här ovanför), framtida artikelbilder, ikoner och lite annat som skulle kunna komma till pass. Att kunna skapa egna bilder (inte bara redigera befintliga) är ganska viktigt.

Med det ur vägen finns det inget mer som hindrar oss från att gå vidare detta år! För min egen del skall jag försöka koda klart nästa version på Genshiken så vi kan släppa den idag (eller i morgon, beroende på hur man ser det). Sedan firar jag och Genshiken genom att äta pannkakor ihop!

Ett fyrfaldigt leve för Genshiken! Hurra, hurra, hurra, hurra!

Publicerad: 9 juli, 2008 kl. 00:36
Kommentarer
Kommentera
Du måste vara medlem för att kunna kommentera artiklar! Logga in eller bli medlem!