Nyheter

Genshiken öppnar upp!

Genshiken öppnar upp!

Välkommen till Genshiken, Sveriges kanske största animedatabas! Idag måndagen den 9 juli 2007 så slår Genshiken officiellt upp sina portar för allmänheten. Som ni ser så är sidan fortfarande under tung utveckling, det går exempelvis inte att registrera sig ännu och delar av administrationssystemet är fortfarande ur funktion. Av just de där anledningarna har vi valt att döpa den här versionen av Genshiken till PRE-ALPHA, logiskt sett också för att det är en pre-alpha-version.

Som vissa av er kan ha listat ut så kommer namnet Genshiken från animen med samma namn. Det finns en del anledningar till att vi valde just att döpa databasen till Genshiken, vi kommer inte berätta några så det är bara att sätta er och fundera.

Vi har stora planer för Genshiken och detta är bara ytan av det som komma skall. Vi behöver fortfarande hjälp på idéer och andra saker, därför har vi lite hjälpmedel som ska hjälpa oss att göra Genshiken bättre. Det huvudsakliga hjälpmedelt är vår Bugtracker som vi använder för att hantera önskemål och bugganmälningar. Om ni vill hjälpa till är detta det bästa sättet att hjälpa på, registrera er där, lär er hur systemet fungerar och sedan är det bara att börja anmäla.

För er som är flitiga användare av IRC kan gärna besöka vår, just nu, lilla kanal på genom att gå till #Genshiken @ irc.rizon.net. Vi har också en ganska inaktiv blogg som ni kan besöka här.

Alltså, viktigheter att komma ihåg!
* Bugtracker: http://bt.genshiken.se
* IRC-kanal: #Genshiken @ irc.rizon.net
* Inaktiv blogg: http://blogg.genshiken.se

Ha kul här på Genshiken fram tills det att ni kan registrera er!

Publicerad: 9 juli, 2007 kl. 02:11
Kommentarer
Kommentera
Du måste vara medlem för att kunna kommentera artiklar! Logga in eller bli medlem!