Nyheter

Genshiken har fått en uppdatering som heter duga! (0.1.6.0)

Genshiken har fått en uppdatering som heter duga! (0.1.6.0)

Nu var det ett tag sedan Genshiken fick sig en uppdatering som inte handlar om animedatabasen, men nu är det äntligen dags. Som vissa av er kanske lagt märke till så finns det två knappar till i menyn, en [[/encyclopedia/characters|karaktärslista]] och en [[/encyclopedia/people|personlista]]. Det finns alltså nu en databas över karaktärer och personer!

Om ni slår upp en anime i databasen så har nu fliken "Karaktärer" blivit upplåst, det ser visserligen ganska tomt ut där just nu, men det löser sig med tiden. Det finns också en omröstning här till höger som gjordes på impuls för att försöka ge er användare lite att göra också, samtidigt så ber jag alla er. Om ni inte godtar JavaScript och/eller cookies så bör ni göra detta, annars kommer ni i framtiden inte att kunna använda Genshiken, det kan till och med börja bli problem redan nu.

Tänk också på att med de här stora uppdateringarna så följer naturligtvis en hel hög med buggar, anmäl gärna dessa på bugtrackern. Som ni också kommer märka så är informaitonssidorna för karaktärer och personer väldigt tomma, om ni kommer på något så är det bara att skriva det på bugtrackern med!

Publicerad: 22 augusti, 2007 kl. 19:59
Kommentarer
Kommentera
Du måste vara medlem för att kunna kommentera artiklar! Logga in eller bli medlem!