Emin Gaaya (Emin)

Hej alla jag heter emin älskar anime . manga . spel . cosplay alltså allt i otaku världen. Jag känner mig som en otaku jag har massa saker som är till vara en otaku och jag har ett liten test. Om du är en anime älskare kan du 10 animes i huvudet om du vet bra naruto då är en fake anime älskare. Om du känner till över 50 animes från huvudet då är du en halv otaku. Då är du bra men du är inte där för att vissa sig som en otaku du kan vissa dig som en otaku men typ jag har folk som inte gilla mig bra för det när jag visste inte så mycket. Om du har 100 st så är du en otaku du kan vara stolt glad och vissa det jag fick 106 animes så jag ser mig själv som en otaku. Om du känner mer du är du en otaku också hihi. Jag gjorde det här testet i skolan inte hemma jag var inte nära en dator så fuska inte om du ska göra det.

Animes jag älskar är skol animes det är skönt att se en skola i en anime typ coola saker brukar hända i skolor i animes så det är väldigt bra att se om du vill se min lista finns jag på myanimelist.net sök bra på EminG

Jag är en konventare också och har gått på 2 konvent just nu dom är Närcon 2011 och kultcon 2011 jag kommer gå på närcon 2012 och kultcon 2012 sen på meuwcon 2012 och foxcon 2012 kanske confusion 2012 för jag ska om jag ska åka till japan då kan jag inte gå på confusion 2012 för jag kommer vara där i ett år då för att studera japanska.

Mumma
    Emin har inga MUMMA ännu... stackarn...
Utmärkelser
Emin har inga utmärkelser...
Kontaktinformation
Email Dold för ickemedlemmar
Hemsida http://otakukid.blogspot.com/