Markus Ruth (Hardy)

Uhm, kopierade bara något som jag skrivit tidigare. Kanske uppdaterar snart.

Jag är en universitetsstudent som går första halvåret på net naturvetenskapliga basåret på Mälardalenshögskola. Det är lite mer casual än vad jag trodde det skulle vara så jag håller mig fortfarande i kragen i alla fall.

Min spelbakgrund drar sig långt tillbaka. När jag var fyra år spelade jag dagligen på min brors NES. Jag förstod väl inte så mycket utav vad som hände men jag fann det ändå underhållande att se pixlarna hoppa och scrollas med skärmen. Men det var julen 1997 som gör att jag förmodligen är här idag. Det var då jag fick min PSX och Final Fantasy VII. I början satt jag jämt i brosans säng och kollade när han och hans polare satt och spelade. Men efter en tid började jag på en egen save och spelade så mycket jag kunde när de drog ut på byn för att göra andra saker.

Jag förstod inte engelska alls under den tiden jag spelade spelet första gången, men jag lyckades ändå klara ut spelet efter 156 timmars spelande(tog mig drygt två år). Efter jag hade klarat ut spelet förstod jag på något sett att jag hittat min spelgenre. Jag inhandlade varje Final Fantasy som kom ut efter det, tills de började massproducera sidospel på alla titlar. På det söttet fick jag även kontakt med mitt första MMORPG, Final Fantasy XI, vilket jag inte förstod mycket av på den tiden, kunde inte få ihop hur allt funkade så jag slutade spela det efter ca två månader. Efter det blev man väl indragen i WoW-värden utav vänner och här är man idag.

MAL - http://myanimelist.net/profile/Hardy
Dåligt uppdaterad.

Mumma
  • BartenderSerien är tvärmysig, vilken annan anledning kan man mumma för?
Utmärkelser
Stofil
Denna person var med och byggde upp Genshiken innan projektet öppnade för allmänheten.
Kontaktinformation
Email Dold för ickemedlemmar
Hemsida Okänt